Втори годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“

Имаме удоволствието да Ви отправим покана за участие във второто издание на Годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“ за най-изявените студенти в областта на правото и юридическите науки.

В това издание на събитието Фондацията излиза извън пределите на Бургас и търси изявени студенти от цялата страна. Те ще бъдат наградени в няколко направления – за отличен успех и за активно участие в национални и общински състезания, олимпиади и др.

Планираме церемонията по връчване на наградите да се състои на 23.04.2021 г. в гр.София. Час и място ще уточним две седмици преди самото събитие.

В прикачените файлове може да се запознаете с изискванията по кандидатстване в конкурса.

За Фондация „Евгений Мосинов“:

Фондация „Евгений Мосинов“ е учредена в памет на бургаския адвокат Евгений Мосинов, който беше и преподавател в Центъра по юридически науки и в Центъра по икономически и управленски науки на Бургаския свободен университет /БСУ/ още от самото му създаване.

Фондацията е създадена с цел подпомагането и стимулирането на талантливи студенти. Насърчаване и подпомагане на участието на студенти от университета в научни изяви, обучителни семинари с представители на държавни, общински институции, с представители на съдебните власти, с неправителствени организации, с представители на академични общности и др. в областта на правото.

Файлове за изтегляне: